Nis

Okulumuz Aile Birliği 01.01.2024 ile 04.04.2024 tarihleri arası gelir gider tablosu

Mrt

Lgs başvuruları E-Okul aracılığıyla !8 Mart tarihinde başladı. Başvurular 29 Mart'a kadar devam edecek. Lgs başvurusunda bulunacak öğrecilerimiz, Rehber öğretmenimiz Sercan Kuşçu'nun hazılarladığı videoyu izleyebilirler.

2.dönem 1.yazılı tarihlerimiz görseldeki gibidir.

Ock

lköğretim ve ortaöğretim kurumlarında öğrenimlerine devam eden öğrencilerin bursluluk hakkından faydalandırılması için yapılacak olan İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) 21 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olup Bursluluk hakkından faydalanmak isteyen öğrencilerin başvuru ve sınav uygulama süreçleriyle ilgili iş ve işlemlerin açıklandığı "2024 Yılı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuru ve Uygulama Kılavuzu"  26 Ocak 2024 tarihinden itibaren www.meb.gov.tr internet adresinde yayımlanmıştır.

Ock

Mrt