Mrt

Okulumuz Sivil Savunma Kulübünün düzenlemiş olduğu deprem tatbikatımızı başarıyla gerçekleştirdik.

Şbt

Yıldız Kız Futbol Takımımız İstanbul'da il üçüncüsü oldu ve kupasını alarak ilimizi Türkiye Şampiyonası'nda temsil etmeye hak kazandı. Kızlarımızı ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Oğuz Yardım'ı tebrik ederiz.  Başarılarının devamını dileriz.

Şbt

Okulumuz 5/B sınıfı öğrencisi Buğra Soylu, judo turnuvasında küçük erkekler kategorisinde birinci olarak büyük bir başarı elde etti. Rakiplerini geride bırakarak altın madalya kazanan Buğra, okulumuzu ve ailesini gururlandırdı.

Öğrencilerimizle Birlikte Hayal Gücümüzün Kanatlarını Açıyoruz

Okulumuzda, öğrencilerimize okuma sevgisini aşılamak ve hayal güçlerini geliştirmek amacıyla "Kitap Okuma Saati" uygulamasını başlattık. Her hafta belirlenen bir saatte, tüm sınıflar sessizliğe bürünüyor ve kitapların büyülü dünyasına dalıyor.

Şbt

Okulumuz yıldız kız futbol takımımız İstanbul sampiyonasi ikinci maçını da 4-1 lik skorla alarak 6 puanla yoluna devam ediyor. Hedef Türkiye şampiyonas

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında Şubat ayı panomuz

Şbt

Okulumuz idari kadro ve öğretmenlerimizle 2. dönem kurul toplamtımızı gerçekleştirdik.

Şbt

Okulumuzda İngilizce Öğretmeni olarak görev yapan Güler Yılmaz Gerim öğretmenimizi yeni görev yerine uğurladık. Kendisine yeni görev yerinde başarılar diler, değerli emekleri için çok teşekkür ederiz.