Dil sınıfımız 6/F Sınıfı İngilizce Bilgi Yarışması

Millî Eğitim Bakanlığınca ilk kez yarıyıl tatilinden önceki son haftada öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta geçirmeleri; sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılmalarının teşvik edilmesi için "dönem sonu faaliyet haftası" düzenlenmesine istinaden İngilizce öğretmeni Gülden Ulutaş yönetiminde, Öğrencilerin görev ve sorumluluk duygularının gelişmesi ve kendilerini toplumda doğru ifade edebilmeleri, hızlı ve doğru karar verebilmelerini sağlamak amacıyla 6F sınıfı ile bilgi yarışması düzenledik. Yarışmada, öğrenciler İngilizce dil bilgisi, kelime bilgisi, gramer ve kültürel bilgiler üzerine sorulara cevap verdiler. Öğrenciler, soruları cevaplamak için hem bilgilerini hem de İngilizce dil becerilerini kullandılar. Yarışmada, öğrencilerin heyecanı ve motivasyonu göz doldurdu.

Öğrencilere ödüllerini, sınıf öğretmeni Gülden Ulutaş takdim etti. Öğrenciler de yarışmadan keyif aldıklarını ve İngilizce bilgilerini pekiştirme fırsatı bulduklarını söylediler.

17-01-2024

Yayın: 17.01.2024 - Güncelleme: 17.01.2024 17:34 - Görüntülenme: 211